Jeugdwerk zwiert deuren open!

Jeugdwerk zwiert deuren open!

Het jeugdwerk in Nijlen, Kessel en Bevel draait op volle toeren, het werkingsjaar is halfweg, leden nemen massaal deel aan de vele leuke activiteiten, kortom het is plezant en cool om deel uit te maken van de chiro, scouts of jeugdhuis!

Hoog tijd om nog meer kinderen en jongeren de weg naar het jeugdverenigingsleven te laten vinden. Daarom lanceren de jeugddienst en jeugdraad deze week de 'probeerpas' voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 16 jaar.

Ga eens proberen...

Tijdens de maanden februari, maart, april en mei kunnen kinderen en jongeren gratis een keer meedoen bij de lokale jeugdwerkinitiatieven. Op die manier kunnen ze ontdekken of het jeugdwerk iets voor hen is, of de activiteiten hen bevallen en ze zichzelf misschien wel lid kunnen maken.

Vanaf deze week is de 'de probeerpas' verkrijgbaar bij de jeugddienst en in het gemeentehuis; en alle kinderen uit de scholen in Nijlen, Kessel en Bevel krijgen deze op school uitgedeeld. Samen met de 'probeerpas' wordt de nieuwe jeugdgids meegegeven want hierin vind je alle nodige informatie over de verschillende jeugdwerkinitiatieven.

Ook op onze website www.jeugdnijlen.be kunnen alle nodige gegevens gevonden worden: klik door naar de jeugdwerkpagina's.

Wie de pas gebruikt en afgeeft bij een jeugdvereniging, maakt bovendien kans op een mooie prijs die vlak voor de zomervakantie verloot zal worden.

Met deze campagne wil de jeugdraad het jeugdwerk extra promoten want lid zijn van een jeugdvereniging heeft niets dan voordelen: leuk tijdverdrijf in het weekend, samen je amuseren met vrienden en vriendinnen, sociale contacten opbouwen, creatief bezig zijn, ...

Info: Gunther Melis, jeugdconsulent, tel.: 03 410 03 76, jeugddienst@nijlen.be